Care sunt cele mai urmarite conturi de TikTok din Romania?

1
De Teodora Tirca
25 iul. 2021

TikTok este una dintre cele mai controversate retele sociale la ora actuala, daca nu chiar cea mai controversata.

Asta si pentru ca au fost promovate in afara ei filmulete care mai de care mai dubioase, dar si pentru ca prea multi copii au fost lasati sa zburde liberi pe acolo si lucrurile par tot mai riscante pentru ei. Exista insa si o multime de conturi interesante, cu continut educational, artistic, sport, lifestyle si multe altele. Trebuie sa stii doar ce si cum sa alegi. Iata care sunt cele mai urmarite conturi de TikTok din Romania si ce tip de continut ofera.

Andra Gogan

Tanara, acum in varsta de 21 de ani, si-a facut intrarea in lumea artistica pe cand era doar un copil, cand a inceput sa-si imprumute vocea celor mai celebre personaje din serialele de desene animate. A inceput apoi sa cante, sa faca vlogguri si, desigur, sa fie prezenta pe cele mai in voga canale de Social Media. Nu e de mirare ca nu are competitie in Romania in ceea ce priveste numarul de urmaritori pe TikTok: 7 milioane de oameni ii urmaresc pagina.

Dania Mihaiu

La numai 19 ani Dania – un nume care nu a avut parte de publicitate sau evenimente care sa o ajute sa se faca cunoscuta – ocupa locul 2 in Romania cand vine vorba de numarul de urmaritori. 3,1 milioane de oameni. Mai mult, in ciuda conceptiilor multora despre ce tip de continut se cauta pe aceasta platforma, Dania arata ca se poate si altfel: picteaza, deseneaza si face lucruri de tip DIY sau customs. Si de urmarit, urmareste conturi din aceeasi sfera: artistice, educative sau amuzante.

Catalin Ionut

Cu 1,5 milioane de urmaritori, bronzul ii revine unui pusti care a facut din pamflet un stil de viata. Si se pare ca nu face deloc rau ce face din moment ce e al treilea cel mai urmarit roman pe TikTok.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.