Care sunt punctele tale slabe, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2020

Ai intalnit vreodata pe cineva care te-a facut sa te intrebi cum de ai avut norocul sa intre in viata ta?

Cel mai probabil, acea persoana se prefacea ca e perfecta, cum probabil si tu o faci la randul tau si cu totii o facem din cand in cand. Sigur, si tu, si ea si alti oameni putem fi minunati, dar asta nu inseamna ca suntem perfecti, nimeni nu este perfect. Toata lumea are defecte!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti extrem de nerabdator si nu poti face fata unei intarzieri.

Esti impulsiv si agresiv, deci nu suporti oamenii inactivi. Cu siguranta iti place sa fii numarul unu si, prin urmare, trebuie sa dai tot ce ai tu mai bun in munca ta. Ai nevoie de activitate constanta sau de concurenta pentru a te simti bine. Cu toate acestea, trebuie sa tii totul sub control chiar si atunci cand esti intr-o competitie, pentru ca latura ta urata ar putea iesi la suprafata chiar in toiul ei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti incapatanat si nu faci compromisuri, ceea ce inseamna ca nu ii vei lasa intotdeauna pe ceilalti sa mearga pe drumul lor.

Esti posesiv cu oamenii din apropierea ta. Deci, trebuie sa fii inconjurat de oamenii loiali in care sa ai incredere. Acest lucru se intampla pentru a evita schimbari neasteptate sau neplacute care te-ar putea declansa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti unul dintre cei mai buni oameni din punct de vedere al zodiei.

Esti extrem de energic si entuziasmat de viata, dar asta poate insemna uneori si agitatie sau nervozitate. Acest lucru duce la inconsecventa in tine si in actiunile tale. De asemenea, esti dependent de oameni. Tu ai nevoie sa crezi mai mult in convingerile tale si, astfel, ai putea invata sa stai singur si sa te bazezi pe deciziile tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shtterstock.com.