Cat costa o vacanta in Republica Dominicana si ce-ti ofera insula din nordul Marii Caraibilor

1
De Teodora Tirca
8 mart. 2021

Vacantele exotice castiga tot mai mult teren in preferintele romanilor pentru concedii in afara tarii, iar Republica Dominicana este pe lista scurta.

Peisajele sunt de vis – daca esti impatimit al filtrelor pentru fotografii, aici vei uita sa le mai folosesti. Preturile nu sunt mici deloc, dar nu sunt nici dintre cele mai mari, iar ofertele pentru turisti sunt facute sa acopere aproape toate gusturile. Am vrut sa aflam si noi cat costa o vacanta in Republica Dominicana, dar si ce putem face acolo in afara de a lenevi cat e ziua de lunga pe nisipul fin.

Cand e bine sa mergi in vacanta in Republica Dominicana

Republica Dominicana face parte din tarile acelea la care viseaza toti cei care nu sunt deloc prieteni cu frigul. E mereu cald, deci este oricand o optiune buna pentru o vacanta la plaja. E drept, in sezonul ploios exista riscul sa n-ai parte de atata plaja, ca doar de-aia ii spune ploios, asa ca daca scopul tau e sa te bronzezi ar fi bine sa eviti lunile mai – septembrie. Daca insa iti place riscul si ideea de a alterna zilele de plaja cu excursii prin padurile luxuriante, desert sau, de ce nu, prin desert, atunci poti merge fara griji in aceasta perioada. Unde mai pui ca si preturile vor fi considerabil mai mici.

Ce poti vizita in Republica Dominicana

Cea mai vizitata tara din Caraibe este pe atat de spectaculoasa pe cat o prezinta agentiile de turism si chiar mai mult decat atat. Pentru ca aceasta insula nu inseamna doar plaje cu nisip fin, ape in culori ireale si resorturi care iti ofera tot ce-ti doresti, cat sa nu mai simti nevoia sa pui piciorul in afara lor. Republica Dominicana este un melanj fascinant de peisaje naturale, istorie si cultura. Gasim terenuri de golf de clasa mondiala, cascade, jungla, insule izolate, recife de corali, paduri racoroase si cele mai inalte varfuri muntoase din Caraibe.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.