Cat de dor ii va fi de tine dupa despartire, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
20 iul. 2020

Despartirile sunt dureroase, dar barbatilor le vine destul de greu sa-si recunoasca vinovatia si durerea care vin odata cu separarea.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este competitiv din nastere si va dori intotdeauna sa aiba dreptate.

Castigul si ocuparea primului loc sunt de o importanta majora pentru el. Acest lucru il poate face sa fie arogant si sa nu isi recunoasca greselile sau sa isi asume esecurile. El va realiza ca si-a pierdut partenerul in crima la scurt timp dupa ce se produce despartirea, iar atunci va incepe sa ii lipseasca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este incapatanat si rigid in ceea ce priveste opiniile lui, iar asta produce o lupta cu el insusi daca incepe sa simta ca ii lipsesti.

Cu siguranta ii va fi dor cand va face un lucru pe care, de regula, obisnuiati sa il faceti amandoi. Lipsa de companie si romantismul vor fi sentimente care ii vor aduce nostalgie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Persoanele nascute sub semnul Gemenilor pretind intotdeauna ca sunt bine si stabile.

Ei bine, si daca inca mai sunteti prieteni pe retelele de socializare, atunci ele vor face orice sa ascunda faptul ca sunt o epava fara tine. Ei s-au simtit groaznic pe interior dupa ce v-ati despartit si si-au dat seama ce au pierdut. In curand, o sa le fie dor de discutiile voastre, de excursiile de o zi si vor incepe sa isi doreasca constant sa nu se fi despartit de tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este sensibil si are tendinta de a se invinovati pentru despartire.

Natura lui emotiva il va face sa ii fie dor chiar si de cele mai mici lucruri. De exemplu, sa nu primeasca un mesaj de buna dimineata sau apeluri dragute la mijlocul zilei. Toate acestea il vor face sa realizeze ca a pierdut ce avea mai bun.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este grijuliu si afectuos, ceea ce inseamna ca nu te va lasa in pace dupa despartire.

El se va asigura ca esti in regula si va fi langa tine daca e necesar. Ei bine, nu o sa ii ia mai mult de o saptamana ca sa realizeze ce a pierdut. Acest sentiment va aparea in momentul in care o sa se ocupe de un hobby sau de o pasiune la care obisnuiati impreuna sa participati.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.