Cata incredere ai in tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2019

Esti increzatoare, nesigura sau te situezi undeva intre? Zodia ta te poate ajuta sa te cunosti mai bine!

Berbec

E increzator, energic si aventuros, dar mai ales emana energie pozitiva si ii face pe cei din jurul lui sa se simta brusc mai bine. Are o siguranta iesita din comun ca va putea sa atraga si sa castige pe oricine de partea lui.

Taur

Taurul are incredere in stilul si gustul lui.

El stie ce sa faca pentru a arata bine atat el, cat si casa lui. Nu poti face un Taur sa se razgandeasca, deci are destul de multa incredere in faptul ca va castiga orice batalie. Cu toate acestea, increderea lui poate ascunde o nesiguranta profunda, dar de obicei e atat de adanc ingropata incat nimeni nu o poate vedea.

Gemeni

Cat de increzatori sau nesiguri se simt Gemenii depinde doar de starea lor de spirit.

Acestia pot avea multa incredere in ei atunci cand sunt la o petrecere, vorbind cu straini, fiind oaspeti desavarsiti sau fiind puntea care aduce oamenii impreuna. Dar, cand se afla intr-o situatie in care nu se simt confortabili, ei incep sa se indoiasca de abilitatile lor si isi vor face nenumarate griji.

Rac

Racul este foarte sensibil si are tendinta de a lua totul prea personal.

Cand fericirea si stima de sine se bazeaza pe altcineva, nu are acea forta interioara care sa il faca sa fie increzator. Este prea emotiv, lipicios si extrem de nevoias, aceste lucruri facandu-l complet nesigur. Este pacat ca nu are incredere in el, din moment ce tinde sa fie un om frumos si grijuliu.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.