Ce ar trebuie sa schimbi la tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2019

Este normal sa obosesti si sa te simti extenuata uneori, dar te-ai intrebat vreodata de la ce porneste totul si ce ar trebui sa schimbi la tine?

Taur

Nu iti place atunci cand cineva are ceea ce ai si tu.

Iti petreci timpul si iti cheltuiesti banii incercand sa te auto-depasesti. Ai nevoie de validare si nu te vei opri pana nu gasesti ceea ce cauti. Gelozia sau invidia ta poate sa scape de sub control daca nu ai grija. Esti speciala in felul tau, trebuie doar sa crezi asta cu toata inima. Nu mai incerca sa urmaresti ceva ce nu poate fi atins. Ceea ce ai nevoie este chiar in fata ta!

Pesti

Te lasi folosita de atatia oameni, ar trebui sa iei atitudine!

Facand lucruri pentru ceilalti nu faci altceva decat sa ii determini sa profite de tine in continuare. Nu stii sa spui nu, iar asta te va face sa iti pierzi increderea in tine si te va obosi mental si fizic. Oamenilor nu le pasa de tine si cum te simti. Trebuie sa te inconjori de cei care tin la tine, care au grija de tine si care sa te ajute sa iti recapeti energia.

Rac

Te adaptezi foarte usor si iti place sa faci schimbari.

Nu iti plac lucrurile care raman la fel pentru ca vrei sa iti provoci mintea, sa intalnesti oameni noi si provocari noi. Obosesti pentru ca trebuie sa te adaptezi la diferite persoane, stari de spirit si locuri. Este timpul pentru stabilitate in viata ta. Nu poti sa te schimbi tot timpul pentru oameni. Lasa-i si pe ei sa se muleze dupa tine. Schimbarea este buna, dar nu e nimic rau in a fi consecventa.

Leu

Esti o persoana generoasa si obosesti oferindu-le oamenilor ceea ce vor, fara sa primesti niciodata nimic inapoi.

Este bine sa spui nu celor din jur. Oamenii profita de tine si asta trebuie sa se schimbe. Tine bine de portofel si relaxeaza-ti mintea, atunci vei vedea cine e cu tine si cine nu dintre toate acele persoane. Ai nevoie de timp doar pentru tine, de o zi libera in care sa faci tot ce iti doresti, vei fi mult mai putin obosita astfel.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.