Ce asteptari ai de la partenerul tau pe plan emotional, in functie de zodie

1
De Maria Constantin
25 dec. 2020

Avem nevoie permanenta de sustinerea celuilalt, de intelegerea sa. Cu totii avem anumite asteptari pe plan emotional, dar sunt acestea realiste?

Adesea, viziunile noastre in privinta oamenilor sunt diferite, dar pe plan emotional este foarte important sa existe o potrivire perfecta pentru ca relatia sa reziste. Astrele ne spun ce fel de om cauta fiecare zodie din acest punct de vedere.

Berbec

Ai nevoie de cineva care e in stare sa-ti care bagajul fara sa te faca sa te simti vinovata.

Taur

Ai nevoie de cineva care poate purta o discutie copilaroasa cu tine, dar impreuna cu care sa poti avea si conversatii profunde.

Gemeni

Cauti pe cineva care nu se teme sa-si arate latura vulnerabila, pentru ca asta inseamna ca nici tu nu vei fi nevoita sa-ti ascunzi cele mai profunde sentimente.

Rac

Ai nevoie de cineva care sa te asculte cand esti suparata si sa-si ajusteze comportamentul in consecinta, nu sa te devina defensiv si sa dea vina pe tine.

Leu

Ai nevoie de un om care sa te ajute sa treci peste probleme vorbind cu tine, comportandu-se cu maturitate, cu calm, nu sa tipe isteric.

Fecioara

Cauti tipul de persoana care sa te asculte activ, nu sa stea absent atunci cand ii vorbesti.

Balanta

Ai nevoie de cineva care sa-ti impartaseasca liber sentimentele, nu sa astepte impulsul tau de fiecare data pentru a stoarce ceva de la el.

Scorpion

Vrei sa ai alaturi pe cineva care sa spuna des acele doua cuvinte, nu sa se astepte ca tu sa stii ca printr-o minune tot ce simte el.

Ce speranta are fiecare zodie pentru 2021: Scorpionul stie ce vrea!

Sagetator

Ai nevoie de cineva care sa-ti impartaseasca trecutul, temerile si nesiguranta lui, nu sa vorbeasca neaparat doar despre lucruri bune.

Capricorn

Cauti un om care poate sa recunoasca daca greseste si care incearca sa se autodepaseasca.

Varsator

Ai nevoie de cineva care sa te incurajeze sa te exprimi fara sa te simti nebuna sau prea dramatica.

Pesti

Persoana pe care o cauti tu trebuie sa fie capabila sa vada punctul tau de vedere si sa isi doreasca sa ajunga la un compromis, in loc s-o tina pe a lui.

Foto: Unsplash.com