Ce asteptari ai de Ziua Indragostitilor, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
10 feb. 2021

Ce asteptari au oamenii de Ziua Indragostitilor si ce importanta acorda acestei zile, afli chiar aici!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nevoia constanta a Berbecului pentru aventura este incontestabila, iar Ziua Indragostitilor nu face exceptie.

O persoana nascuta sub acest semn zodiacal ar putea sa nu fie foarte vocala cu privire la asteptarile sale de la un partener de Ziua Indragostitilor. Dar, un lucru este cert: ar da orice ca Ziua Indragostitilor sa nu fie una traditionala, ci una care ii va oferi o experienta noua. O surpriza este ceea ce un Berbec ar aprecia cel mai mult.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest semn de pamant este reprezentat de taur, asadar nu e de mirare ca Taurii sunt cunoscuti pentru natura lor incapatanata.

Ceea ce multi nu stiu este ca acesti oameni puternici si de neclintit sunt, de asemenea, calzi si iubitori. Nu ii deranjeaza putin romantism sau un scenariu de basm pentru a face ziua mai frumoasa, atat timp cat nu e ceva ce sa atraga atentia. Pentru ei, Ziua Indragostitilor inseamna timp de calitate alaturi de persoana iubita si o experienta romantica discreta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este foarte greu sa ghicesti ce simte un nativ din Gemeni despre Ziua Indragostitilor.

Este genul de om care se poate adapta oricarei situatii intr-o suflare. Nu subestima niciodata la ce oamenii nascuti in aceasta zodie s-ar putea astepta de Ziua Indragostitilor. S-ar putea sa fie impresionati de o mare petrecere sau s-ar putea simti ametiti de tot ce presupune aceasta zi. Daca vrei cu adevarat sa stii ce simte partenerul/a tau/ta din zodia Gemeni despre Ziua Indragostitilor, nu are rost sa te invarti in jurul tufisului. Mai bine il intrebi direct!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.