Ce cauta zodiile cel mai des pe Google

1
De Cristina Tudor
13 iun. 2020

Ce se ascunde in istoricul tau? Cautarile pe Google pot spune mai multe despre tine decat iti poti da seama!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

„Cele mai bune aplicatii pentru sport”

Berbecului ii place sa fie activ si sa incerce lucruri noi. Avand un intreg arsenal de aplicatii de sport pe care sa le testeze, el va reusi sa isi mentina sanatatea. Aplicatiile care ii plac cel mai mult sunt cele care il ajuta sa isi urmareasca numarul pasilor si alimentatia, acelea prin care isi poate crea propriul plan de antrenament acasa si cele care ii usureaza gasirea celor mai bune sali de sport din zona in care locuieste.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

„Cum sa imi gestionez banii”

Stabilitatea financiara este un obiectiv al Taurului, deci nu e deloc suprinzator faptul ca va cauta cele mai bune modalitati de a tine evidenta banilor sai. Cu siguranta incearca sa faca economii, dar este om si, uneori, da piept cu facturi mai mari decat se astepta sau cu tentatia unor cumparaturi impulsive. In loc sa isi ascunda cardul de credit, el cauta cai mai usoare de gestionare a banilor. Google este rege atunci cand vine vorba de informatii utile si ii place sa caute online ceva ce ii poate fi de folos.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

„Cele mai bune carti de citit la plaja”

Fiind un semn de aer, comunicarea sub toate formele ei este foarte importanta pentru nativul din Gemeni. De aceea, are intotdeauna telefonul in mana pentru a se mentine la curent cu ce sa citeasca, sa asculte sau urmareasca. Cel mai probabil va cauta cele mai bune carti de citit la plaja. Si, chiar daca nu si-a planificat sa mearga la plaja, exista intotdeauna o lista cu cele mai bune carti in fiecare an pe care nu trebuie sa le rateze. Ii place sa caute cele mai bune podcast-uri si emisiuni TV, de asemenea.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

„Ce apare pe Netflix luna viitoare”

Casa Racului este locul lui preferat si doreste sa o faca tot mai confortabila. Acolo se simte cel mai bine, asadar, va cauta destul de des ce filme vor aparea pe Netflix luna viitoare, pentru a-si face planul de bataie. Odata ce si-a facut programul, poate sa se gandeasca la ce meniu sa pregateasca si deja sa isi invite prietenii pentru o seara maraton. Pentru el, reunirea oamenilor dragi pentru distractie este foarte importanta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.