Ce fac zodiile atunci cand inceteaza sa-si mai iubeasca partenerul

1
De Cristina Tudor
4 nov. 2021

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, astrologia ne poate sari in ajutor!

Momentul in care te-ai nascut poate spune multe despre modul in care vei gestiona astfel de situatii, asa ca e mai bine sa stii din timp, astfel incat sa te asiguri ca nu vei rani pe cineva sau nu vei fi ranita.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti impulsiv si iei decizii mari in functie de starea ta. In timp ce spontaneitatea poate fi grozava intr-o relatie, atunci cand incepi sa-ti pui la indoiala dragostea pentru persoana de langa tine, actionand impulsiv poate crea ceva extrem de urat.

S-ar putea sa decizi sa te ridici si sa pleci fara niciun avertisment pentru partenerul tau atunci cand simti ca nu il mai iubesti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din fericire pentru partenerul tau, esti o persoana foarte practica. Vei analiza lucrurile foarte bine inainte de a lua orice decizie pripita. Ai putea chiar crea o lista cu avantaje si dezavantaje daca relatia ta te ingrijoreaza serios.

Nu se va termina rau, deoarece vei comunica sincer si deschis.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din pacate, esti o persoana incredibil de indecisa. Asa ca, nu vei fi niciodata sigura daca il mai iubesti sau nu pe cel de langa tine. Intr-o zi, totul poate sa fie perfect, iar in urmatoarea sa iti pui la indoiala relatia.

Asa ca, chiar daca vei incepe sa simti ca nu iti mai iubesti partenerul, nu te vei simti suficient de sigura ca sa faci ceva in aceasta privinta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com