Ce floare nobila esti in horoscopul japonez

1
De Cristina Tudor
16 iul. 2020

Descopera care dintre florile sacre ale Japoniei iti reprezinta zodia.

Horoscopul japonez al florilor nu este tocmai un instrument traditional de divinatie astrologica. Acesta rezulta din trasaturile traditionale ale semnelor din zodiacal European cu semnificatiile traditionale ale florilor japoneze!

Horoscopul japonez al florilor

Berbec
Himawari – Floarea Soarelui

Nativii in Berbec sunt oameni creativi, plini de energie si foarte pasionali. Desi ei sunt guvernati de planeta razboiului, Marte, floarea care li se potriveste este mai degraba solara. In limbajul floral al Japoniei, aceasta simbolizeaza taria de caracter si puterea de a gasi intotdeauna calea catre lumina, indiferent cat de adanca ar fi noaptea.

Taur
Tsubaki – Camelie

Nativii in Taur stiu sa faca in mod natural ceea ce multi dintre noi ceilalti trebuie sa invatam. Ei stiu sa isi tina in echilibru perspectiva surprinzator de pragmatica asupra vietii cu o latura delicata si romantica. De aceea, floarea care li se potriveste este camelia. In cultura japoneza, aceasta este simbolul elegantei discrete si a iubirii desavarsite.

Gemeni
Ume – Floare de piersic

In aparenta, floarea de piersic este o podoaba delicata, dar in realitate, aceasta este primul pas catre un fruct plin de savoare. Aceasta metafora li se potriveste perfect nativilor in Gemeni care, atunci nu ii cunosti foarte bine, par superficiali si distrati. In realitate, acesti oameni au minti de o surprinzatoare profunzime si universuri interioare bogate in trairi puternice.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.