Ce il face cu adevarat fericit, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
13 mart. 2021

Vrei sa afli ce il face cu adevarat fericit pentru a-i oferi exact acel lucru? Zodia lui iti va dezvalui secretul!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Emotia de a incerca ceva nou.

Berbecul este, fara indoiala, cel mai curajos si indraznet dintre toate semnele zodiacale. Prin urmare, singurul lucru care-l face sa fie cu adevarat fericit este entuziasmul. Emotia de a incerca ceva nou sau de a-si depasi temerile, chiar si doar pentru distractia lui.

Deoarece Berbecul este un cuceritor, el nu se teme de nimic si nici nu lasa niciun obstacol minor sa-l impiedice, pentru ca frica si esecul sunt cei mai mari dusmani ai lui. Asadar, depasirea fricilor si lupta impotriva provocarilor ii ofera o mare emotie, care la randul ei il face sa se simta cel mai fericit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stabilitatea.

Taurul este cunoscut pentru dorinta lui innascuta de a gasi un anumit nivel de stabilitate in orice face. Astfel, un Taur este cel mai fericit cand se afla intr-un grup de oameni in care poate avea cu adevarat incredere. Stabilitatea este ceea ce il face cel mai fericit si uraste cand lucrurile se schimba. El simte nevoia constanta de asigurare, in special de la cei pe care ii iubeste si in care are incredere din toata inima.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Libertatea.

Fericirea unui nativ din Gemeni depinde de capacitatea sa de a se simti liber si de a respira aer proaspat. Din moment ce acest om tinde sa devina destul de incordat si nelinistit atunci cand e inchis si i se pun granite si limite, Geamanul va lupta intotdeauna pentru independenta. Libertatea este ceea ce il face cu adevarat fericit.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty images.