Ce inseamna iubirea adevarata pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
25 ian. 2021

Iubirea inseamna ceva diferit pentru toata lumea. Sa stii exact cum sa faci pe cineva sa se indragosteasca este un secret pe care putini oameni il cunosc.

Desi nu exista un manual pentru iubire, intelegerea astrologiei poate ajuta la eliminarea unora dintre misterele ei.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecului ii place sa fie pe locul soferului in relatia sa. Este impulsiv si spontan si nu se teme sa se miste rapid.

Cand pune ochii pe cineva, va face tot ce ii sta in putinta pentru ca lucruri sa functioneze. Ii place atat sa ofere, cat si sa primeasca gesturi romantice grandioase si isi canalizeaza intreaga atentie catre obiectul dorintelor sale romantice.

Poate parea ca vrea sa detina controlul si sa domine uneori, dar, de fapt, Berbecul iubeste ca persoana de langa el sa fie ferma si sa-si sustina opiniile. El este o forta puternica care ii incurajeaza pe ceilalti sa-si exprime cele mai profunde ganduri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Onestitatea si increderea Taurului sunt incomparabile. Nu se joaca niciodata cu mintea partenerilor lui si va iubi mai intens si mai sincer decat multi.

Dintre toate semnele de Pamant, Taurul tanjeste cel mai mult la iubire. Acestea fiind spuse, nu se va indragosti repede. Taurul trebuie sa stie ca cel/cea de langa el e dispus sa depuna eforturi si sa reziste la cursa lunga. La inceputul relatiei, el va lua notite despre cat de mult efort depune si nu se va deschide decat cand va vedea ca persoana respectiva este complet implicata.

Taurul condus de Venus trebuie sa fie invaluit de romantism, un romantism care sa reziste si dupa luna de miere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fluturele social Gemeni trateaza iubirea ca si cum s-ar raporta la un meniu la restaurant. Trebuie sa isi revizuiasca toate optiunile inainte de a alege persoana pe care sa o devoreze.

Ca semn de Aer, este nevoie de mult ca el sa se stabileasca intr-o singura relatie. Mintea trebuie sa ii fie stimulata in permanenta pentru a se indragosti. Daca este interesat, te va provoca cu discutii intelectuale si intrebari profunde.

Ii place sa se distreze, asa ca umple-i agenda cu intalniri interesante daca vrei sa ramana in jur. Nu va avansa rapid in relatie, dar daca o il vei mentine captivat, isi va da seama ca a ramas in preajma ta pentru un motiv.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.