Ce ne aduce Luna Roz in Scorpion: Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
28 apr. 2021

Luna Roz in Scorpion de pe 27 aprilie a fost prima Super Luna din 2021.

Energia zodiei Scorpion se concentreaza pe vulnerabilitatile noastre, pe magie si pe dorinte profunde.

Universul tine mortis sa ne arate ca suntem auziti si ca nu vom fi niciodata singuri. Iata care este sfatul acestuia pentru fiecare zodie in parte.

Berbec – Invata sa ai rabdare

Lucrurile nu se intampla peste noapte. Incearca sa ai rabdare in tot ce iti propui, mai ales in aceasta perioada cand trebuie sa analizezi si sa faci planuri (si nu sa iei decizii importante). Pe plan sentimental te simti fericita.

Taur – Fa-ti planuri de viitor

Te simti mai bine ca niciodata. In sfarsit esti in acel punct in care poti spune ca te-ai vindecat de ranile trecutului, ca esti pregatita sa inchizi definitiv acel capitol dificil si ca poti merge mai departe cu viata ta. Este momentul sa iti faci planuri de viitor.

Gemeni – Esti atenta la ambitiile tale

Luna Plina in Scorpion te ajuta sa iti implinesti visuri marete. Aceasta este o perioada foarte buna pentru a iti indrepta atentia asupra ambitiilor si a face planuri pe care sa le pui in aplicare in urmatoarele saptamani, poate chiar luni.

Rac – Comunica sincer si deschis

Luna Plina va avea un impact destul de mare asupra relatiei pe care o ai cu oamenii din jurul tau; trebuie sa te concentrezi complet asupra comunicarii cu persoanele apropiate. Pe plan sentimental, Universul te sfatuieste sa fii sincera si sa vorbesti deschis despre ceea ce simti.

Leu – Deschide-ti sufletul fara teama

Secretele si resentimentele reprimate ar putea reaparea in aceasta perioada; insa poti gasi acel final pe care ti-l doresti pentru ele prin stabilirea unei intimitati mai profunde cu oamenii din jurul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.