Ce ne aduce Noul An Galactic, inceput in urma cu cateva zile

1
De Roxana Dobrita
3 aug. 2019

Saptamana aceasta este plina de evenimente importante care te pot ajuta sa iti implinesti visele.

Pe 29 iulie a fost Luna Plina, iar pe 1 si 3 august, se deschide un portal care permite accesarea si integrarea codurilor de lumina ale noii energii. Profita de ele pentru a-ti vizualiza viata asa cum vrei sa iti fie. Este o perioada in care este bine sa fim atente la semne si sincronicitati, dar si la mesajele primite in vis sau in timp ce meditam.

Pe 26 iulie a inceput un nou an galactic dar si un nou ciclu de 13,000 ani in care vom experimenta mai mult energia feminina, ceea ce nu s-a mai intamplat pe Pamant de zeci de mii de ani.

Procesul de trezire a constiintei se amplifica si se accelereaza. Din ce in ce mai multi oameni vor incepe sa treaca prin acesta. Acum, mai mul deca oricand, este indicat sa nu mai luam nimic la modul personal pentru ca atunci cand facem asa pierdem oportunitatea de a ne elibera si vindeca.

Sufletul nostru, care face inototdeauna cele mai bune alegeri pentru noi, dintr-o perspectiva mult mai lara decat ego-ul, stie exact ceea ce ne este de trebuinta. De aceea, atrage intotdeauna in viata noastra oamenii potriviti pentru a ne ajuta sa evoluam dar si a ne elibera de datorii karmice.

Unii oameni ne dau informatii cand avem nevoie sau ne intind la propriu o mana de ajutor. Altii ne trezesc in noi senzatii de disconfort. Atunci cand ai tendinta sa invinovatesti pe cineva ca te face sa te simti aiurea, aminteste-ti ca nimeni nu poate fac asta cata vreme tu te afli in armonie cu tine insati.

Poate fi o perioada de schimbari majore in viata tuturor care va dura pana in 2020, an in care incheiem un ciclu de 8 ani, inceput in 2012, si facem trecerea la o constiinta a unitatii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com