Ce ne invata fiecare element astral despre iubire: Zodiile de foc starnesc pasiuni mistuitoare

1
De Maria Constantin
27 mai 2021

Zodiile privesc diferit dragostea: unele sunt mai sentimentale, altele sunt mai distante si mai pragmatice, dar de la fiecare avem cate ceva de invatat.

Berbec, Leu, Sagetator

Zodiile de Foc ne invata cum sa iubim pe cineva cu toata inima, oricata incertitudine exista intr-o relatie. Ele sunt exemplul viu ca trebuie sa te iubesti mai intai pe tine ca sa iubesti pe cineva. Ne invata cum sa ne pastram identitatea in cadrul relatiei si cum sa aducem lumina in existenta altcuiva. Dar ne arata, totodata, cum sa privim partea buna, chiar daca viata ne loveste mai dur. Cea mai importanta lectie despre dragoste pe care ne-o ofera aceste zodii este ca merita intotdeauna.

Capricorn, Taur, Fecioara

Semnele de Pamant ne arata ca secretul unei relatii durabile este sa fim mereu pregatiti pentru orice furtuna pe care ne-o poate aduce viata. Aceste zodii cu picioarele pe pamant iubesc incet si le place sa cunoasca bine un om inainte ca legatura sa devina serioasa; pentru ele, o relatie inseamna ceva important. Capricornul, Taurul si Fecioara ne invata cum sa ne facem partenerul sa se simta in siguranta.

Varsator, Gemeni, Balanta

Semnele de Aer ne invata cum sa transformam prietenia in dragoste si ne arata ca secretul unei relatii trainice se ascunde in temelia ei. Aceste zodii nu sunt dornice de relatii care pornesc mai incet si nu manifesta deschidere daca nu esti mai intai prietenul lor. Varsatorul, Gemenii si Balanta ne invata cum sa formam o legatura indestructibila cu cineva si cum sa pretuim increderea si sinceritatea in iubire.

Cele mai sentimentale zodii: Leul e surprinzator de romantic

Pesti, Rac, Scorpion

Semnele de Apa ne arata puterea vulnerabilitatii in iubire. Foarte inteligente emotional, aceste zodii ne invata ca nu trebuie sa ne temem sa-i aratam iubirea persoanei de care ne indragostim, intrucat transparenta emotionala cladeste rezistenta unei relatii. Pestii, Racul si Scorpionul ne invata cum sa actionam cu empatie si compasiune cand relatia cu partenerul traverseaza perioade tulburi si cum sa cream o legatura emotionala.

Foto: Unsplash.com