Ce nu iti va spune niciodata despre el, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2020

Poate ca nu e vorba despre un secret pe care si-a propus sa nu-l dezvaluie niciodata, ci pur si simplu poate fi un lucru de care nu e deloc mandru si nu tine mortis sa-l faca public.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand te gandesti ce fel de persoana este un Berbec, de obicei are legatura cu increderea de sine.

Este unul dintre semnele zodiacale cu cele mai mari sanse de reusita, deoarece el cauta mereu o noua provocare in viata. Totusi, ceea ce nu stii despre el este ca ezita destul de des. Berbecul are o mentalitate de genul ori ca el, ori ca nimeni. Acest lucru inseamna ca daca nu poate face lucrurile asa cum doreste, de obicei nu va zabovi prea mult asupra lor si va renunta. Ezitarea pe care o simte cand vine vorba de nesiguranta de sine inainte de a se implica intr-un nou proiect, asta vrea sa tina el ascuns. Poate in mintea lui stie ca trebuie sa ceara ajutor, dar mandria sa il face sa ezite de fiecare data.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Unul dintre principalele obiective in viata al Taurului este de a avea stabilitate si confort.

El este genul de persoana care va recurge mereu la lucruri de calitate superioara si se va asigura ca oamenii din viata lui o duc bine. Dar, sub tot acest confort, Taurul are o problema cu gasirea stabilitatii. Ii place satisfactia imediata si nu gandeste pe termen lung. Asta inseamna ca porfofelul sau este mereu gol, pentru ca modul lui de gandire este de ce sa nu se bucure acum de un lucru si sa-si plateasca facturile mai tarziu. Chiar si atunci cand vine vorba de stabilitatea emotionala sau de a fi un sprijin pentru altii, Taurul ar putea tine ascuns faptul ca se simte mereu pierdut si coplesit de situatie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Singurul lucru pe care nativul din Gemeni pare sa-l caute in viata este un parteneriat dinamic.

Iubeste sa-si faca prieteni, sa se intalneasca si sa cunoasca oameni noi, dar in spatele fiecarei relatii pe care o are, se intreaba daca cineva ar putea fi cealalta jumatate a unui dio dinamic. Din cauza acestei disperari de a gasi pe cineva care sa-l inteleaga complet, el tinde sa fie foarte schimbator, astfel incat sa fie pe placul tuturor. S-ar putea sa nu-ti spuna, dar ii este frica ca isi va pierde adevaratul sine, ca fata pe care o arata lumii nu este cea adevarata. Se compromite foarte usor pentru ca vrea ca oamenii sa-l placa, chiar daca risca sa se piarda pe el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.