Ce o sa regreti daca te desparti de el, in functie de zodia lui

zodii regrete dragoste
1
De Cristina Tudor
18 aug. 2021

Nu este deloc neobisnuit sa te desparti de cineva si apoi sa regreti ca ai facut-o.

Exista unele lucruri care iti vor lipsi si pe care nu le vei gasi la altcineva!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca te desparti de un barbat din zodia Berbec, ceea ce iti va lipsi cel mai mult va fi latura lui aventuroasa.

Poate inca nu stii acest lucru, dar, dupa aceea, toti barbatii ti se vor parea plictisitori. Niciunul nu te va face sa simti adrenalina asa cum o facea el si vei regreta acest aspect.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca te desparti de un barbat din zodia Taur, ceea ce vei regreta cel mai mult va fi ca el a stiut intotdeauna ce iti doresti si unde va situati ca relatie.

Ceilalti barbati cu care te vei intalni dupa el iti vor transmite semnale mixte si se vor juca cu mintea si inima ta. Iti vei da seama ca totul a fost diferit cu el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca te desparti de un barbat din zodia Gemeni, vei regreta ca l-ai parasit de indata ce iti vei da seama ca nu vei gasi niciodata pe altcineva la fel de inteligent si intelept.

El avea capacitatea de a gasi o solutie la toate problemele sale si a fost mereu distractiv sa il ai in preajma.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca te desparti de un barbat din zodia Rac, vei regreta ca l-ai parasit in momentul in care iti dai seama ce suflet bun avea.

Nimeni nu iti va oferi inima lui pe tava si nimeni nu va mai sacrifica totul de dragul tau. Nu exista nicio indoiala, il vei cauta pe el in orice barbat pe care il intalnesti.

Leu (22 iulie – 22 august)

Daca te desparti de un barbat din zodia Leu, vei regreta cat de mult te ajuta sa cresti si sa devii mai buna pe zi ce trece.

Alaturi de el te-ai simtit mai puternica decat oricand, de parca ai fi putut realiza orice. Acum ca l-ai pierdut, lumea ta s-a prabusit si nu te vei ierta niciodata pentru asta. El era stalpul tau, el te impingea de la spate si impulsiona de fiecare data sa te ridici de jos.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Pexels.com