Ce sa nu ii spui niciodata partenerului tau, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
21 nov. 2019

Indiferent daca ti-e iubit sau sot, nu ii spune niciodata acest lucru daca vrei ca relatia dintre voi sa nu se destrame!

Berbec

Berbecul se implica foarte repede in relatii datorita firii lui sociabile si abilitatii de a se imprieteni cu oricine. El functioneaza cel mai bine alaturi de oameni care gandesc ca el, care il ajuta sa se imbunatateasca, dar cu care se poate si distra. In functie de cat de puternica e relatia ta cu un Berbec, s-ar putea sa te simti mai mult sau mai putin in afara ligii lui. El va depune in permanenta eforturi sa te includa, mai ales daca te iubeste, dar daca actionezi ca si cand interesele lui nu sunt importante pentru tine, el va fi vizibil iritat. Nu ii spune niciodata ca este distant, snob sau cu nasul pe sus, pentru ca il vei indeparta de tine.

Taur

Taurul iubeste cu tot sufletul si ii place sa faca parte dintr-o relatie serioasa si de lunga durata. Iubirea e atat de importanta pentru el, incat de multe ori e prins in incercarea de a cunoaste cat mai multe despre tine intr-un timp scurt. Stii ca iubeste oamenii din viata lui din toata inima. Sa-l acuzi de faptul ca nu ii pasa de tine nu numai ca este neadevarat, ci si incredibil de insultator. Poate ca isi exprima dragostea altfel decat tine, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste.

Gemeni

Nativul din Gemeni prefera relatiile pasagere decat pe cele serioase, dar atunci cand gaseste pe cineva de care se indragosteste cu adevarat, inseamna ca acea persoana este foarte speciala pentru el si il poate face sa vada lucrurile diferit. Poare dura ceva timp pana ca el sa se deschida si sa fie el insusi, dar cu siguranta merita asteptarea. Niciodata nu ii spune ca te face sa iti pierzi timpul, deoarece, desi stie ca e indecis uneori, asta nu inseamna ca nu depune eforturi pentru ca relatia sa functioneze.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.