Ce titlu va primi Kate Middleton cand Printul Charles va deveni rege. Nu va mai fi Ducesa de Cambridge

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2021

Kate Middleton nu va mai fi Ducesa de Cambridge cand Printul Charles va deveni rege. Titulatura sa se va schimba si atunci cand sotul sau, Printul William, va urca pe tron.

Titlurile purtate de membrii Familiei Regale se schimba pe masura ce avanseaza pe linia succesiunii la tron. Iar acest lucru este valabil si in cazul lui Kate Middleton, al carei titlu va fi unul complet diferit dupa ce Printul Charles va deveni rege. Titulatura sa va fi schimbata si atunci cand sotul sau, Printul William, va deveni Regele Marii Britanii.

Cand Kate Middleton s-a casatorit cu Printul William in urma cu zece ani, ea a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a titlurile de Ducesa de Cambridge, Contesa de Strathearn si Lady Carrickfergus. Titlul lui Kate se va schimba atunci cand Charles va fi rege, pentru ca Wiliam va urca pe linia succesiunii la tron, devenind Print de Wales, titlu care in prezent este detinut de Charles. Prin urmare, Kate va deveni oficial Printesa de Wales.

Aceasta titulatura i-a apartinut ultima data Printesei Diana, mama lui William si Harry. Titlul ar fi trebuit sa fie primit de Camila Bowles, Ducesa de Cornwall, dupa casatoria cu Charles, dar l-a refuzat din respect pentru Printesa Diana.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.