Ce trebuie sa elimini din viata ta, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
13 aug. 2020

Daca esti confuza cu privire la lucrurile pe care trebuie sa le scoti definitiv din viata ta, astrologia te poate ajuta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa elimini din viata ta nevoia de schimbare constanta.

Nu trebuie sa joci mereu riscant si sa te implici in provocari, e mult mai ok sa iei din cand in cand cate o pauza si sa apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea sa fii dependenta de adrenalina, dar ai nevoie si de momente in care sa iti reincarci bateriile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie sa arunci toata mancarea expirata din dulapuri, in special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapa de ustensilele de bucatarie care nu functioneaza sau pe care nu le folosesti. Odata ce ai eliberat spatiul, te vei putea rasfata cu unele aparaturi si unelte noi de bucatarie. Iti va fi drag apoi sa gatesti daca ai tot ce iti trebuie. Cand aerisesti efectiv spatiul din casa ta, iti aerisesti si mintea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa renunti la a te invinovati atunci cand nu reusesti sa termini ce ai inceput.

Esti implicata in multe proiecte si este bine sa le lasi pe unele deoparte, caci nu va fi sfarsitul lumii, Prioritizeaza-ti munca, poate intr-o zi vei reveni si la restul si le vei termina. Daca nu finalizezi ceva nu inseamna ca esti o persoana rea, ci esti umana.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Trebuie sa renunti la trecut, si asta presupune oameni care te-au ranit, certuri si slabiciuni.

Treci mai departe. Sa te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp in urma nu e sanatos pentru tine. Ai suficiente de care sa te bucuri in prezent si trebuie sa constientizezi ca focalizarea pe negativism iti aduce si mai mult negativism.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.