Ce trebuie sa inveti in luna iulie, in functie de zodie. Mantra semnului tau

1
De Cristina Tudor
4 iul. 2020

Vrei sa ai o zi mai buna? Cum ar fi daca ti-as spune ca poti avea chiar o luna minunata?

Tot ce trebuie sa faci este sa rostesti mantra potrivita zodiei tale de cateva ori in fiecare dimineata si vei vedea cum totul va incepe sa se schimbe in bine in viata ta.

Berbec – In inima mea exista doar iubire, bucurie, fericire. Ma eliberez de toate sentimentele negative, de durere, de suferinta, de tristete si aleg sa zambesc.

Taur – Invat sa fiu o prioritate pentru mine. Invat sa ma respect, sa am grija de mine si sa devin cea mai buna prietena a mea. Eu contez. Sufletul meu conteaza. Ma aleg zi de zi, clipa de clipa.

Gemeni – Privesc in jur si invat sa fiu recunoscatoare pentru momentul prezent. Invat sa fiu recunoscatoare pentru sanatatea mea, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru casa mea. Nimic nu va dura o vesnicie.

Rac – Ma simt binecuvantata si ocrotita. Sufletul meu este impacat. Universul ma protejeaza si este alaturi de mine la fiecare pas.

Leu – Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea neconditionata. Aleg sa ma accept pentru ceea ce sunt, sa cred in mine, sa fiu fericita cu mine insami si sa ma bucur de fiecare clipa pe care o traiesc singura.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.