Ce trebuie sa stii despre noul film Furios si Iute 9

1
De Cristina Tudor
27 iun. 2021

Furios si Iute 9 se va lansa la finalul lunii si, in asteptarea lui, am adunat toate detaliile importante in aceasta postare. Iata ce stim:

Cand primul si relativ modestul film Furios si Iute a intrat in cinematografe in 2001, World Trade Center era inca in picioare, Billie Eilish era in uterul mamei ei, iar intriga era una relativ banala: banda de baieti a lui Vin Diesel era cautata de politisti pentru furtul unui camion incarcat cu… casete video.

Douazeci de ani mai tarziu, dupa ce s-au schimbat patru presedinti americani si s-au acordat multe premii Nobel, aceasta a noua pelicula a francizei suprasolicitate incepe cu ceea ce se simte ca o revenire la radacinile sale.

Dom Toretto duce o viata linistita alaturi de Letty si fiul sau, micutul Brian, cu toate ca pericolul planeaza intotdeauna asupra orizontului lor pasnic. De data aceasta, aceasta amenintare il va forta pe Dom sa-si infrunte greselile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care ii iubeste cel mai mult. Echipajul sau se reuneste pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin si sofer profesionist pe care l-au intalnit vreodata: un barbat care se intampla sa fie si fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viata, vechi dusmani se vor intoarce, istoria va fi rescrisa, iar adevaratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodata.

Fie ca iti place sa urasti, fie ca urasti sa le iubesti, filmele Fast & Furious sunt o mare problema. Sume ridicole de bani au fost cheltuite, rambursate de mai multe ori de succesele uriase la box-office. Acestea din urma atrag unele dintre cele mai mari vedete ale ecranului si, de asemenea, regizori importanti.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.