Cea mai atractiva trasatura fizica a fiecarei zodii

1
De Cristina Tudor
14 dec. 2021

Fiecare zodie are o trasatura atractiva a corpului care este definita de prima casa a hartii natale.

Aceasta este zona in care te simti cel mai increzator, deoarece are legatura cu scopul si calea vietii tale. Este ceea ce esti proiectat sa fii si sa faci!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Una dintre cele mai uimitoare trasaturi ale corpului tau sunt sprancenele.

Desigur, stii deja ca totul este grozav la tine, dar sprancenele ies cel mai mult in evidenta si nu trec neobservate de catre nimeni. Sprancenele tale iti dezvaluie fie inversunarea, fie inocenta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Buzele tale sunt una dintre cele mai uimitoare taraturi ale corpului tau.

Iti place sa atingi si sa fii atins/a, asa ca una dintre cele mai sensibile parti ale corpului tau, adica buzele, este cea mai potrivita pentru asta. Detii titlul pentru cele mai atractive si senzuale buze.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cea mai buna trasatura a ta este tenul tau.

Iti pastrezi tenul curat si proaspat, ca de bebelus. Comportamentul tau energic si natura ta curioasa te fac sa arati si sa te simti tanar/a… si se vede.

Obrajii tai sunt imbujorati si limpezi atat timp cat pastrezi acea vitalitate tinereasca.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Abdomenul tau este cea mai buna trasatura fizica a ta.

In stomacul tau se afla intuitia si dorinta ta de a fi plin/a de compasiune pentru ceilalti, asa ca trebuie sa fie in forma si la exterior. Fluturii din stomac, de asemenea, te ajuta sa iti pastrezi sensibilitatea si capacitatea de a iubi.

Mereu ai grija ca abdomenul tau sa fie lucrat, frumos sculptat si ai mare grija cu dieta si sportul. Bine, nici genele nu ies din calcul.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com