Cea mai puternica mantra pentru a atrage iubirea in fiecare zi a saptamanii

1
De Cristina Tudor
7 mai 2021

Mantrele vedice sunt incarcate cu o energie puternica, ce deriva atat din puterea gandurilor, cat si a combinatiei de o importanta deosebita a sunetelor obtinute prin muzica si prin rostirea mantrei.

Hindusii cred ca fiecare mantra este ca o formula pe care zeii au dezvaluit-o inteleptilor in timpul meditatiei. Ritmul echilibrat, vibratiile sunetelor armonizate spiritual si cuvintele sunt atent alese, astfel incat sa produca energii vindecatoare si echilibrate.

Iti recomandam sa ascuti in fiecare zi aceasta mantra – KAMDEV GAYATRI MANTRA, una dintre cele mai puternice mantre folosite pentru a atrage dragostea in viata fiecaruia. Oamenii folosesc aceasta mantra pentru a intalni sufletul pereche, pentru a se reintalni cu cineva drag, pentru a reface o relatie rupta sau pentru a readuce armonia in casa dupa o cearta sau cand atmosfera este tensionata.

Asculta aceasta mantra in fiecare zi, oricand poti, dar cel mai bine seara, la culcare sau cand meditezi.

7 Mantre pentru fiecare zi a saptamanii

Ca o completare a mantrei de mai sus, in fiecare zi a saptamanii se poate rosti o mantra a iubirii – cuvinte cu mesaj puternic ce au menirea de a ne schimba pe noi si energiile ce le purtam, dobandind astfel echilibrul de care avem nevoie pentru a atrage si a intalni iubirea in viata noastra.

Este suficient sa rostesti aceste mantre de 10 ori in fiecare dimineata, la trezire, sau seara inainte de a adormi, ca sa observi cum viata ta se schimba in bine.

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de LUNI
Astazi am curajul sa fac tot ceea ce imi doresc. Nu voi mai amana, nu voi intarzia sa actionez. Dragostea este in mine si orinde merg daruiesc si gasesc iubire.

Atrage dragostea: Mantra pentru ziua de MARTI
Am grija de mine, spiritul si trupul meu reprezinta tot ceea ce am cu adevarat. Ma iubesc si cred ca merit tot ce e mai bun in viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.