Cei mai buni actori de stand up comedy din toate timpurile

1
De Cristina Tudor
12 ian. 2021

Se spune ca rasul este cel mai bun medicament. Sigur ca nu are puterea de a vindeca miraculos bolile, dar este dovedit stiintific faptul ca ajuta la eliberarea de endorfine, substante ce induc starea de bine.

Iar o stare de bine ridicata ajuta, la randul ei, organismul sa lupte cu potentiali factori agresivi. Si chiar daca nu gasim mereu motive de ras sau de voie-buna, avem la ce sa apelam ca sa ne mai bine-dispunem. Spectacolele sau numerele de stand up comedy sunt o varianta la indemana, asa ca am facut o lista cu cei mai buni actori de stand up comedy care merita urmariti.

Jerry Seinfeld

Deloc surprinzator, lista este deschisa cu celebrul Jerry Seinfeld, realizatorul unuia dintre cele mai de succes seriale din lume, ce ii si poarta numele. De 14 ani este, cu o singura exceptie, cel mai bine platit actor de comedie din lume, iar veniturile principale vin, cum altfel, din spectacolele de stand up comedy. Comedians in Cars Getting Coffee, serie difuzata pe platforma Netflix este principala sursa de venit, dar si redifuzarea serialului Seinfeld ii creste conturile an de an.

George Carlin

Carlin a fost actor de comedie si scriitor. 5 premii Grammy a castigat pentru albumele lui de comedie, a luat premiul Mark Twain pentru umor american si a primit si o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. S-a facut cunoscut in special pentru discursurile acide si critice la adresa clasei politice, societatii, limbii engleze si religiei, subiecte considerate tabu in anii `60-`80. A si fost arestat in repetate randuri pentru ca discursul lui era considerat ofensator. Cu cat era insa mai pus la zid de autoritati, cu atat crestea si popularitatea sa.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.