Cel mai frecvent motiv de divort in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2020

Caracteristicile fiecarei zodii ne arata ce tolereaza sau nu acestea intr-o relatie si ce le impinge sa paraseasca persoana de langa ele!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dependenta de partener

Un Berbec nu va putea sta niciodata langa o persoana extrem de lipicioasa, pentru ca firea lui este independenta si ii place sa aiba o viata si in afara relatiei. Iubeste spatiul si libertatea si nu va tolera sa fie cu cineva care il sufoca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lipsa de respect

Un Taur e prea mandru si are standarde ridicate, asa ca nu va accepta niciodata langa el pe cineva care nu il respecta. Nu conteaza cat de mult il iubeste acea persoana daca indrazneste chiar si in gluma sa nu il respecte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Atitudinea rezervata

O persoana nascuta in zodia Gemeni nu poate fi cu cineva care este anti-social, pentru ca ea este extrem de activa si are o multime de prieteni si cunostinte. Aceasta are nevoie langa ea de un om care sa ii faca fata stilului de viata si care sa ii semene destul de bine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Secretele

Un Rac nu va putea rezista prea mult langa cineva care nu se deschide in fata lui si cu care nu are o legatura emotionala puternica. Acesta are nevoie de cineva capabil sa vorbeasca despre orice si care nu doreste sa pastreze secrete fata de el.

Leu (22 iulie – 22 august)

Timiditatea

Un Leu iubeste atentia si nu poate fi cu cineva caruia ii place sa stea in umbra. Pentru el e cea mai buna dovada ca persoana respectiva nu are incredere in ea, iar el nu are nevoie de cineva timid si rezervat pentru ca nu reusi sa simta nicio emotie care l-ar putea face fericit in relatie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.