Cel mai urat lucru pe care ti-l poate spune un barbat, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
22 mai 2021

Problema este ca unii oameni nu isi dau seama de puterea cuvintelor si de modul in care un lucru spus gresit poate fi devastator. Cuvintele ne pot rani cu siguranta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

„Calmeaza-te!”

Cand partenerul tau sau oricine altcineva iti spune sa te calmezi, acest lucru te face si mai furioasa si te supara si mai tare. Pe moment, energia ti se stocheaza undeva fortat si te opreste din a fi tu. Dar, cand acel sentiment trece, devii impulsiva si faci lucruri destul de prostesti. Nu suporti sa auzi acele vorbe, e ca si cum cineva ar turna benzina peste ceva ce e deja in flacari.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

„Ea este sexy.”

Daca esti afara cu el si iti arata o alta femeie si spune ca este atragatoare, stii ca va exista o explozie majora de gelozie. Si asta se va intampla chiar daca tu esti cea care i-a adus in discutie aspectul. In opinia ta, partenerul tau nu ar trebui sa comenteze niciodata fizicul altei femei in afara de tine, chiar daca el incearca sa intoarca scenariul si sa spuna ca nimeni nu e la fel de sexy ca tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

„Ce prostie ai spus!”

Daca partenerul tau indrazneste sa spuna ca ceva ce ai zis nu a fost genial, amuzant sau chiar ambele, e ca si cum te-ar injunghia direct in inima. Te mandresti cu inteligenta si cu abilitatea ta de a folosi cuvintele, de aceea chiar si o critica inofensiva te poate face sa iti iesi din minti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.