Cele 3 evenimente cosmice ale lunii octombrie care ne vor influenta viata

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2020

Luna octombrie vine cu numeroase activitati astrologice interesante, iar cerul ne va oferi cateva momente chiar magice. Iata despre ce este vorba.

1 si 2 Octombrie au fost zile cu adevarat speciale – pe 1 Octombrie ne-am putut bucura de un spectacol al lunii pline, in timp ce 2 octombrie a venit cu Marte apropiindu-se de Luna. Cele doua corpuri ceresti au fost atat de aproape una de cealalta incat lumina Lunii a facut planeta rosie usor vizibila cu ochiul liber.

1. 13 octombrie: Marte va straluci mai intens decat pana acum

Pe data de 13 octombrie, Marte va ajunge in opozitie – asta inseamna ca Pamantul va fi intre Marte si Soare, oferindu-ne o priveliste excelenta asupra lui Marte. Data viitoare cand vom mai vedea aceasta planeta in plina glorie va fi in 2035.

Este anul lui Marte, iar planeta va straluci mai puternic decat toate corpurile ceresti.

Sfatul Universului pentru aceasta perioada: Este momentul sa privim catre lumina – sa cautam linistea de care avem nevoie, sa ne facem planuri pentru viitor gandindu-ne doar la noi si la nimeni altcineva. Sa invatam sa traim bine cu noi insine si sa nu mai fugim dupa fericire in stanga si in dreapta cand ea este chiar in fata noastra.

2. 21 octombrie: Ploaia de meteori Orionide

Vizibila intre 20 si si 24 octombrie, ploaia de meteori Orionide va atinge apogeul in noaptea de 21. Pana la 70 de meteori pe ora sunt asteptati in octombrie 2020.

De data aceasta Luna nu va crea nicio interferenta, ploaia fiind una dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.