Cele 3 zodii norocoase ale lunii mai 2021 – Fericirea le bate la usa

1
De Cristina Tudor
6 mai 2021

Bun venit, draga mai. In luna ta Soarele straluceste in Taurul incapatanat, constant si in cautarea placerii, reamintindu-ne tuturor sa ne detasam de toate lucrurile din jurul nostru si sa ne conectam la ceea ce conteaza cu adevarat: la sinele nostru.

Pe 21 mai Soarele se va muta in Gemeni, zodie cunoscuta pentru inteligenta sa, pentru versatilitate, curaj si pofta de viata. Vom fi incurajati sa privim totul din perspective diferite si sa absorbim cunostintele ca un burete. Mai 2021 va fi cea mai buna lunapentru urmatoarele semne zodiacale: taur, Gemeni si Pesti – iata de ce:

Taur – Te conectezi cu tine insati

Luna mai este luna ta, draga mea nascuta in zodia Taur. La urma urmei, incepe cu soarele stralucind puternic in semnul tau zodiacal, asa ca trebuie sa te bucuri de energia pe care acesta o transmite. In urmatoarea perioada vei fi concentrata pe definirea scopului tau si recunoasterea punctelor tale forte interioare.

Nu exista o perioada mai buna decat aceasta de a depune eforturi pentru a intelege cine esti si ce iti doresti de la viata. Ai ocazia sa construiesti cea mai buna relatie cu tine insati astfel incat sa fii fericita cu adevarat. Nu uita nici de visurile tale – urmeaza-le, lupta pentru ele si nu renunta pana cand nu le vei vedea implinite.

Gemeni – Surprize interesante pe plan sentimental

Luna mai incepe cu Mercur si Venus, doua planete puternice care intra amandoua in zodia ta pana pe 8 mai. Aceasta schimbare iti va usura urmatoarea perioada si va aduce entuziasm si o crestere incredibila a energiei, incurajandu-te sa absorbi toate vibratiile pozitive, pline de iubire ale Univesului…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.