Cele 4 zodii care vor fi afectate cel mai mult de luna plina din august 2018

1
De Cristina Tudor
22 aug. 2018

Daca sunteti pasionati de fenomene astronomice, atunci trebuie sa stiti ca pe 26 august o sa fie luna plina.

Pe langa faptul ca e foarta frumoasa si este o placere sa ne uitam la ea, e bine de stiut ca luna plina poate afecta pe oricine la nivel energetic – intr-un mod placut sau neplacut.

Bineinteles ca luna plina are un impact asupra tuturor, chiar si in ceea ce priveste horoscopul – insa unele zodii sunt mai afectate decat celalalte.

Conform Bustle, acestea sunt zodiile care vor observa cele mai multe schimbari provocate de luna plina:

Pesti (20 Februarie – 20 Martie)

Pestii sunt sensibili, empatici si emotionali. Neptun, planeta care guverneaza zodia Pesti in astrologie, va fi aproape de luna din perspectiva Pamantului. Dintre toate zodiile, Pestii sunt cei care vor simti cele mai multe schimbari legate de luna plina din august – intr-o maniera pozitiva. Toate grijile, problemele sau regretele acumulate in ultimele 6 luni vor incepe sa dispara.

Cu sase planete in retrograd, inclusiv planeta voastra, sfatul cel mai important in aceasta perioada este sa va ganditi la lucrurile care au facut ca starea voastra sa fie una negativa si sa incercati din nou. Meditatia poate fi o metoda extrem de potrivita, pe care o puteti folosi. La sfarsitul lunii noiembrie, veti putea observa schimbarea. O noua dragoste, noi oportunitati si optiuni financiare se vor ivi atat timp cat va folositi de luna plina ca sa scapati de problemele din trecut.

Fecioara (23 August 23 – 23 Septembrie)

Celor nascuti in zodia Fecioarei le place sa isi culeaga roadele. Ei aduna si pastreaza suficiente rezerve pana in primavara. Cand soarele se opune lunii in atrologie, exista o contradictie intre ceea ce vrea cineva si ceea ce are nevoie. Aceasta luna plina din august o sa va ajute sa nu va concentrati pe ceea ce credeti ca sunt neajunsuri sau lipsuri.

Incercati, astfel, ca in ziua cu luna plina sa reusiti sa faceti mai mult din mai putin. Nu va aventurati in ceea ce priveste relatiile si aveti un pic mai multa rabdare decat de obicei.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Atat soarele, cat si luna vor avea legaturi pozitive cu Saturn, planeta care guverneaza zodia Capricorn. O sa va fie mult mai usor in perioada lunii pline decat celor din zodiile Pesti sau Fecioara. Ba chiar o sa va fie benefic! Acesta este momentul sa nu va mai ganditi la greselile sau esecurile din trecut – atat in dragoste, cat si la locul de munca. Cu toate ca nu purtati ranchiuna de obicei, de data asta o sa vedeti cum lucrurile care v-au deranjat o sa dispara si mai repede.

Cu Saturn in retrograd pana pe 6 septembrie, acesta este momentul potrivit pentru a finaliza lucrurile nerezolvate. Daca va folositi in mod productiv de aceasta luna plina, o sa vedeti cum veti avea o atitudine mai pozitiva asupra vietii si veti avea mai mult succes atat acasa, cat si la birou.

Varsator (20 Ianuarie – 19 Februarie)

Efectele eclipselor sezonului trecut probabil inca ii fac pe cei nascuti in zodia Varsator sa se simta confuzi – lucru care nu le este deloc caracteristic. Insa acest lucru se va schimba la finalul anului 2018.

Daca folositi luna plina ca pe un pas pentru dezvoltarea personala, nu o sa va mai fie asa greu in 2019. Cheia pentru voi este sa va conectati cu latura voastra emotionala. Daca puteti sa va vindecati acele rani vechi cu ocazia acestui eveniment astral, lucrul acesta o sa va ajute sa va gasiti partenerul potrivit si sa sa duceti la bun sfarsit obiectivele pe care le aveti in plan.

Foto: Shutterstock.com