Cele mai atragatoare calitati ale sale, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
11 aug. 2020

Ce il face sa fie un partener minunat?

Fiecare semn zodiacal are atat trasaturi de personalitate negative, cat si pozitive. Cu totii suntem imperfecti, dar perfecti pentru cineva anume!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este entuziast, iubeste viata si se dedica total lucrurilor si activitatilor in care e implicat.

Pasiunea si disponibilitatea sa de a invata sunt molipsitoare. Barbatul Berbec are spiritul si determinarea unui razboinic, lucru care se arata prin munca si prin activitatile sale. Are o personalitate puternica si e foarte usor de inteles. El poate fi o sursa de inspiratie si motivatie datorita optimismului si bucuriei sale pentru viata. Curajul Berbecului il ajuta sa treaca prin unele dintre cele mai neplacute momente din viata. El foloseste acest curaj pentru a-si ajuta prietenii si familia in perioadele mai grele. Berbecul traieste in prezent si este foarte spontan. Barbatul Berbec, in special, va transforma o situatie plictisitoare intr-una extrem de interesanta. E mereu pregatit pentru a fi provocat si pentru a-i provoca pe ceilalti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul Taur este puternic si imprevizibil.

Este adeptul unui stil de viata simplist si prefera ca lucrurile sa ramana asa cum sunt. Este o persoana calda, grijulie si iubitoare. De asemenea, este foarte de incredere si te poti baza oricand pe el cand ai nevoie de ceva. Barbatul din zodia Taur este foarte rabdator, practic si independent. Este extrem de sesibil si loial fata de cei din viata sa si este afectuos, protectiv si generos cu cei dragi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.