Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2021

Ciudateniile noastre sunt parte din noi. Atat timp cat nu fac rau nimanui, de ce sa nu facem pace cu ele?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Una dintre ciudateniile Berbecului este ca poate fi dezordonat. Este vorba despre o mizerie organizata, deoarece el poate gasi orice in acel haos. Totusi, tot neglijent inseamna ca este!

De asemenea, daca nu are un buton de stop pentru toata energia pe care o are, se va agita extrem de mult. S-ar putea sa rupa servetele, sa bata din picior sau sa se miste nevrotiv in scaun.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este ciudat pentru ca el trebuie sa atinga totul. E foarte tactil, dar uneori nu este de bun simt si totusi o face. Taurul are, de asemenea, tendinta de a avea obsesii alimentare ciudate. Nu doar ca ii plac mai mult anumite alimente decat altele, dar daca are pofta de ceva, trebuie sa il obtine atunci.

In plus, e intotdeauna pregatit. Daca merge intr-o excursie, are mancare si un traseu bine stabilit, nu rateaza niciun obiectiv principal. Daca este o petrecere, el e cel acre aduce desertul sau vinul, in caz ca lipseste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Creierul Gemenilor functioneaza cu o viteza fulgeratoare, astfel incat chiar si ei intampina probleme sa tina pasul. S-a spus ca au doua laturi foarte distincte ale personalitatii si acest lucru poate fi adevarat, dar ceea ce ar putea fi adevarat este ca exista momente in care trebuie sa proceseze tot ce gandesc si asta ii face sa se desprinda radical de sinele lor obisnuit.

Gemenii sunt cei din liceu care au facut parte din toate grupurile, datorita capacitatii lor de a prezenta diferite laturi ale personalitatii lor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.