Cele mai competitive zodii: Leul si Berbecul vor sa castige mereu

1
De Maria Constantin
2 mai 2021

Au succesul in ADN. Sunt ambitiosi, fac tot posibilul pentru a castiga mereu si de cele mai multe ori obtin ceea ce isi propun.

Acolo unde unii obosesc, ei nu concep sa incetineasca. Acolo unde unii se plang, ei strang din dinti si fac inca un pas inainte. Acolo unde altii renunta, ei isi aduna toate fortele si isi continua marsul glorios.

Victoria e a lor, nici nu concep altfel – ambitia si rezistenta de care dau dovada ii poarta spre succes. Acestea sunt cele mai competitive semne ale horoscopului, cu care e foarte greu sa lupti in orice imprejurare:

Berbec

Aceasta zodie e mereu dornica sa castige. Fie ca e o intrecere sportiva amicala, fie ca se afla in competitie pentru a cuceri inima cuiva sau tinteste o promovare la serviciu, Berbecul e serios pregatit sa intre in ring. Desi pare ca ia totul in joaca, nu-l subestima – va face tot posibilul pentru a ajunge in varf si n-o sa-i pice bine daca nu reuseste.

Leu

Infrunta obstacolele cu o imbinare reusita intre munca grea si increderea totala ca daca isi doreste ceva, nu are cum sa nu obtina. Cand Leul isi pune mintea, nu se lasa pana nu obtine ce vrea. Nu ezita sa se dea si putin in spectacol ca sa impresioneze, dar se si straduieste din rasputeri, la nevoie.

Capricorn

Cei din aceasta zodie se afla constant sub presiune pentru a deveni mai buni – cea mai mare competitie a lor e cu ei insisi. Nu se lasa distrasi, tin capul plecat si se concentreaza asupra planului lor. Totusi, daca cineva le sta in cale, nu se lasa cu una, cu doua. Multi subestimeaza Capricornul si nu-si dau seama cat este de competitiv pana cand realizeaza ca si-a indeplinit obiectivul.

Fecioara

Rareori aceasta zodie e considerata competitiva, fiindca Fecioara nu crede ca exista cineva de nivelul sau cu care sa se intreaca. Insa nu-i place sa fie umilita, asa ca daca este provocata, imediat isi trezeste spiritul competitiv. Fecioara are mereu un plan si nu cedeaza fara sa lupte.

6 zodii care au cele mai mari sanse sa ramana in relatii bune cu fostul partener

Taur

O alta zodie deseori subevaluata, desi n-ar trebui. Se stie ca Taurul e foarte incapatanat, asa ca daca isi doreste, intra numaidecat in competitie. Stie ce vrea si nu accepta sa-i stea nimeni si nimic in cale. Este capabil sa duca o batalie de durata ca sa obtina ceea ce-si doreste.

Gemeni

Depinde de ceea ce ii mana in lupta: Gemenii se afla intr-o continua cautare, le place sa descopere lucruri noi. Vor sa fie considerati interesanti si respectati pentru cunostintele lor pe o varietate de teme, astfel ca daca cineva ii eclipseaza, o iau personal. Le place sa concureze cu altii doar ca sa se distreze, dar sa nu ne facem iluzii: daca se apuca de ceva, sunt hotarati sa-l duca la bun sfarsit.

Foto: Unsplash.com