Cele mai frumoase obiective turistice din Toronto

1
De Cristina Tudor
3 mart. 2021

Toronto este plin de locuri frumoase, atat in interior, cat si in exterior. Unele sunt ascunse, in timp ce altele sunt in aer liber si destul de evidente.

Din pacate, Toronto este un oras vizitat in special de americani, sau de cei care odata ajunsi pe taramul fagaduintei, isi rup din timp sa vada ceva si din frumusetile tarii ce se mandreste cu frunza de artar. Sunt putini cei care isi stabilesc ca destinatie turistica Canada, sau, in mod special Toronto. Pentru aceia foarte putini si in speranta ca numarul lor va creste, am incercat sa alcatuim o lista cu cele mai frumoase obiective turistice din Toronto, locuri extrem de atractive si simpatice, ce merita vazute.

Cele mai frumoase obiective turistice din Toronto sunt locuri care iti permit sa scapi cu usurinta de viata agitata a orasului daca ai nevoie de o pauza sau doresti doar un loc senin pentru a te gandi sau a te bucura de natura. A! Inca ceva: cele mai frumoase obiective turistice din Toronto sunt locuri ce se potrivesc perfect pe Instagram, asa ca nu-ti uita aparatul foto.

Toronto Music Garden

O ratacire prin Toronto Music garden de la Harbourfront Center nu e niciodata o pierdere de vreme, ci mai degraba inseamna descoperirea unui loc foarte frumos, intr-o zi insorita in oras.

Proiectata de violoncelistul de renume international, Yo Yo Ma si de designerul peisagist, Julie Moir Messervy, spatiului verde superb al gradinii a fost inspirat de Bach, in special de suita sa nr. 1 in sol major pentru violoncel, iar fiecare sectiune a gradinii corespunde unei note din piesa. Deci, in esenta, gradina este conceputa ca o piesa muzicala plina de miscare. Intrarea este gratuita, iar gradina este deschisa pe tot parcursul anului. De asemenea, poti participa la un tur cu ghid gratuit, oferit din iunie pana la sfarsitul lunii septembrie.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.