Cele mai norocoase zodii in iubire in luna august

1
De Cristina Tudor
5 aug. 2019

Se pare ca luna august este una incredibil de frumoasa pentru trei zodii norocoase. Afla daca si tu te numeri printre ele.

Esti curioasa daca te afli printre ele?

Gemeni – Este timpul sa te regasesti

Dupa o perioada foarte dificila in ceea ce priveste relatia cu propria persoana, luna august iti ofera posibilitatea de a te reconecta la sufletul tau. Esti foarte atenta la ceea ce simti, iti faci ordine in sentimente si emotii si alegi sa te lasi condusa de intuitie atunci cand trebuie sa faci cateva schimbari importante.

Pe langa nemarginita iubire de sine pe care inveti sa ti-o oferi, astrele te conving sa iti indrepti atentia si asupra relatiei de cuplu. Este posibil ca partenerul sa iti propuna sa treceti la urmatorul nivel. Daca esti singura, ai ocazia sa intalnesti o persoana cu adevarat speciala mai repede decat crezi.

Balanta – Inveti sa alegi iubirea zi de zi

O situatie mai dificila din familie te-a determinat sa schimbi radical modul in care gandesti si privesti lumea. Alegi sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai, sa apreciezi oamenii din jurul tau si sa iubesti neconditionat. Pe plan sentimental, in aceasta perioada relatia cu partenerul de cuplu pare sa fie mai frumoasa ca niciodata. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si va intelegeti de minune, iar tu esti fericita si impacata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.