Cele mai norocoase zodii in luna iunie: Numai vesti bune pentru Taur!

1
De Maria Constantin
11 iun. 2021

Unii se nasc intr-o zodie norocoasa, altii trebuie sa munceasca din greu pentru fiecare pas in fata pe care il fac in viata.

Venus a trecut in Jupiter pe 3 iunie, eveniment care aduce energie pozitiva si o conjunctura favorabila pentru aceste trei zodii:

Taur

Intrarea lui Venus in Jupiter iti reaminteste ca nu-i totul pierdut, in cazul in care asta credeai. E posibil sa te indragostesti sau sa te pierzi atat de mult in iubire, incat sa ajungi la euforie. Oamenii isi deschid bratele catre tine – esti o persoana cautata si asta e tot ce ti-ai dorit mereu: sa fii iubita, adorata si respectata, iar cercul tau de prieteni iti ofera din plin acest sentiment.

Balanta

Asemenea Taurului, Balanta este guvernata de planeta Venus, asa ca te vei bucura de influenta sa pozitiva. Carisma ta iti ofera o influenta puternica asupra oamenilor. Sarmul tau e irezistibil si toata lumea are incredere in tine. Nu-ti va lipsi nici dragostea in acest interval – daca exista sanse sa te indragostesti, acum e momentul. Bucura-te de iubire, mananca tot ce poftesti, cheltuie toti banii (in fine, nu chiar pe toti) si tine cont ca tot ce oferi in dragoste se intoarce din plin!

Cele mai pozitive zodii: Ce le ajuta sa-si pastreze optimismul

Sagetator

Zodia ta este guvernata de Jupiter, planeta care se afla la originea ideilor creative si a viziunii. Trecerea lui Venus in Jupiter iti aduce mai multa incredere in tine, iti sporeste abilitatea de exprimare si iti stimuleaza imaginatia vasta. Acum ai curajul si taria de a declansa o revolutie si ai o inclinatie deosebita spre arta, spre creativitate. Esti in deplina sintonie cu universul in aceasta perioada.

Foto: Unsplash.com.