Cele mai originale cereri in casatorie. Idei creative, de prin lume adunate

1
De Teodora Tirca
4 mart. 2021

Exista atat de multe idei de cereri in casatorie, insa, atunci cand vrem sa facem pasul, fiecare dintre noi le cautam pe cele mai originale.

Motivul este extrem de simplu: cererea in casatorie ne imaginam ca e un moment unic in viata de care ne-am dori sa ne aducem mereu aminte si pe care am vrea sa-l povestim cu zambetul pe buze copiilor si nepotilor nostri. Daca e unic sau nu, sau daca iese asa cum ne-am imaginat, ramane de vazut. Insa, pentru cei foarte indragostiti care vor sa-si lege viata de persoana iubita, am cautat si am gasit cele mai originale cereri in casatorie din lumea intreaga:

Marry me Lip Sync. Trebuie sa urmaresti aceasta inregistrare video, e absolut emotionanta. Acest tip a fost super creativ si a fost atent la toate detaliile. Este una dintre cele mai originale cereri in casatorie care probabil a fost deja replicata de multe ori.

Cerere in casatorie Meme. Acest video te va face sa lacrimezi. Muzica e minunata iar expresiile fetei fetei atat de iubite sunt nepretuite.

Movie Trailer. Acest tip si-a creat propriul trailer si l-a difuzat la un cinematograf local. Iubita lui era in public impreuna cu familia ei. Din start primeste puncte pentru creativitate, pentru romantism, dar si pentru ca i-a implicat pe cei dragi in aceasta cerere in casatorie.

Anuntul din ziar

Invita-ti iubita la un picnic si sugereaza-i sa arunce un ochi peste stirile din ziarul local. Apoi te asezi in genunchi, chiar in momentul in care ochii i se opresc pe anuntul tau. Si treaba e gata.

Cerere in casatorie de tipul musical

Acest barbat romantic si-a invitat iubita intr-o seara in centrul Londrei. In timp ce se plimbau prin Piccadilly Circus, un cor profesionist de 100 de oameni a inceput sa cante „Can’t Take My Eyes Off You” fiind sustinuti de peste 200 de dansatori pe care i-a recrutat prin Facebook. Scump, dar merita!

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.