Cele mai urmarite seriale de pe Netflix in 2020

1
De Cristina Tudor
24 dec. 2020

Serialele ne-au unit anul acesta mai mult ca oricand si, chiar daca nu am putut calatori, aceleasi povesti au trecut granitele si au unit oameni cu gusturi, ganduri si emotii similare.

Prin urmare, lista celor mai urmarite titluri Netflix reflecta spectrul complet al starilor de spirit pe care le-am impartasit cu totii. Iata care au fost productiile Netflix preferate de romani in 2020.

Am evadat in lumi diferite de ale noastre

Adrenalina s-a numarat constant printre cele mai cautate senzatii de catre abonatii Netflix din Romania. Ne-au fascinat exploziile, luptele si urmaririle din cele mai populare filme de actiune de anul acesta: Extraction, The Old Guard si Project Power. In plus, sa nu uitam de seria ultra apreciata La Casa de Papel, care a ajuns in sectiunea Top 10 de pe platforma Netflix in Romania timp de 42 de zile, o cifra similara cu cele inregistrate in Austria, Germania, Franta, Germania, Portugalia si Filipine.

Universul Fantasy a ajutat multi romani sa evadeze in taramuri magice, iar genul a inregistrat cea mai mare crestere comparativ cu anul trecut (au fost urmarite de patru ori mai multe minute de Fantasy fata de 2019). Seria Cursed: Sezonul 1 inspirata de legenda regelui Arthur si Locke and Key: Sezonul 1 s-au aflat in topul preferintelor din aceasta categorie. Si pentru ca romanii iubesc genul fantasy, vor fi cu siguranta incantati sa afle ca cel de-al doilea sezon The Witcher este in productie.

Nevoia de evadare s-a reflectat si in cifrele inregistrate de continutul produs in diferite parti ale lumii. Aceasta este tema care i-a unit nu numai pe romanii din toata tara, ci si pe toti abonatii de pe glob. Ne-am dorit foarte mult sa calatorim, sa auzim alte limbi, sa vedem alte tari. Netflix crede ca povestile extraordinare pot veni de oriunde si pot fi iubite in toata lumea, iar alegerile membrilor au confirmat directia. Unele dintre cele mai indragite productii din intreaga lume in acest an au fost La Casa de Papel (Spania), care a ajuns la sectiunea zilnica de top 10 Netflix in 92 de tari, Barbarians (Germania) in 91 de tari, Lost Bullet (Franta) in 89 de tari si Platforma (Spania) in 88 de tari, inclusiv Romania.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.