Cine este Andrea Meza, Miss Univers 2021

1
De Teodora Tirca
4 iun. 2021

Dupa aproape doi ani in care aproape toata lumea a fost paralizata din cauza pandemiei de coronavirus, cu totii ne-am intrebat cine este Andrea Meza, Miss Univers 2021.

Desi a tot fost amanat, Miss Univers si-a incoronat zilele trecute viitoarea regina: Miss Mexic, Andrea Meza, cea de-a 69-a castigatoare a concursului anual. Miss Univers nu s-a organizat anul trecut din cauza restrictiilor COVID, motiv pentru care ultima castigatoare a purtat coroana frumusetii timp de doi ani.

La final de mai, la Hollywood, Florida, 73 de participante la concursul de frumusete si-au etalat cele mai frumoase si mai interesante calitati. Numai 21 dintre ele au reusit sa ajunga in etapa finala a competitiei.

Ocupantele locului doi si trei au fost Miss Brazilia, Julia Gama si, respectiv, Miss Peru, Janick Maceta Del Castillo.

Ultima regina a frumusetii, Zozibini Tunzi, cea care detinea coroana din 2019, a fost prima femeie de culoare, din Africa de Sud, care a castigat vreodata Miss Univers.

O parte interesanta a concursului de anul acesta au fost declaratiile finalistelor pe teme politice si socio-economice, ca proteste verbale legate de situatia lumii.

Cine este Andrea Meza: Sa o cunoastem pe Miss Univers 2021

In calatoria ei catre marele podium, Andrea Meza, Miss Univers 2021 a fost supusa mai multor provocari: ea a fost nevoita sa ofere raspunsuri interesante legate de pandemia de COVID 19, dar si de standardele comun acceptate de frumusete.

„Traim intr-o societate care este din ce in ce mai mult decat avansata si, pe masura ce avansam ca societate, am avansat si cu stereotipuri”, a spus ea.

„In zilele noastre frumusetea nu este doar modul in care aratam. Pentru mine, frumusetea radiaza nu numai in spiritul nostru, ci si in inimile noastre si din modul in care ne comportam. Nu permiteti niciodata cuiva sa va spuna ca nu sunteti valorosi „, a spus Meza, potrivit Fox News.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/@andreamezamx