Citatul Karmic in noaptea de Revelion pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
31 dec. 2020

Anul 2021 vine incarcat cu emotii si aduce in lume necesitatea evolutiei spirituale.

Fiecare zodie se va confrunta cu provocari in ceea ce priveste redefinirea sinelui, infruntarea unor schimbari majore in viata, luarea unor decizii care pot avea ecou pe termen lung. Va invitam sa descoperiti citatul karmic pentru fiecare zodie, menit sa descifreze nevoile spirituale ce caracterizeaza seara de Revelion si intreaga luna ianuarie 2021.

Berbec

Nativii Berbec au nevoie sa se bucure de prezent, sa uite de neajunsurile trecutului si de grijile viitorului. Se pot conecta cu cei dragi, pot petrece mai mult timp alaturi de partenerul de viata, isi pot rezerva o perioada in fiecare zi in care sa se joace cu copiii si asa mai departe.

Cuvintele care marcheaza inceputul acestui an: conectare, iubire, bucurie.

Citatul karmic pentru inceputul lui 2021:

“Nu trai in trecut, nu visa la viitor, ci concentreaza-ti toate eforturile in prezent.” – Buddha

Taur

Ultimii ani au adus schimbari foarte mari in viata nativilor Taur, asadar nu ar fi de mirare daca acestia se pregatesc acum sa incheie o etapa, poate chiar o criza. Astfel la inceputul noului an nativii Taur vor avea nevoie de directii clare in viata, privind atat viitorul apropiat, cat si cel indepartat. Vor simti nevoia sa etapizeze unele planuri, astfel incat sa merga la sigur, catre o tinta clara in tot ceea ce fac.

Cuvintele care marcheaza inceputul acestui an: sinceritate, claritate, organizare.

Citatul karmic pentru inceputul lui 2021:

„Cand stii exact ce valori ai in viata, poti lua foarte usor decizii.” – Roy E. Disney

Gemeni

La inceputul lui 2021 nativii Gemeni vor sa faca ordine in relatii, printre prieteni, chiar si cei care le stau alaturi de Revelion vor parcuge aceasta evaluare a Gemenilor. Nativii cauta prietenia adevarata si nu mai vor sa investeasca timp si resurse in relatii si prietenii care nu le aduc niciun beneficiu spiritual. Asadar, analizeaza atent oamenii din viata lor.

Cuvintele care marcheaza inceputul acestui an: comunicare, prietenie sincera, curatenie spirituala.

Citatul karmic pentru inceputul lui 2021:

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.