Citatul sufletului tau pentru vara 2021, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
9 iun. 2021

Afla care este citatul pentru sufletul tau pentru vara anului 2021 in functie de zodia in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este citatul dupa care sa se ghideze sufletul tau in urmatoarele trei luni ale acestui an.

Berbec

„Cei ce nu schimba nimic, nu devin nimic. Viata nu va fi servit implinirii lor. Iar timpul curge pentru ei asemenea unui pumn de nisip, pierzandu-l.”

Taur

„Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam.”

Gemeni

„Iubirea este floarea vietii si infloreste neasteptat si fara nicio lege si trebuie adunata acolo unde este gasita, bucurandu-te de ora scurta a duratei sale.”

Rac

„Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.”

Leu

„Viata este o serie de schimbari naturale si spontane. Nu le rezista; asta creeaza numai durere. Lasa realitatea sa fie realitate. Lasa lucrurile sa curga natural inainte in orice fel doresc.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.