Comportamentul zodiilor in trafic – tu cum reactionezi in fata situatiilor limita?

1
De Cristina Tudor
23 ian. 2020

Lucrurile pot degenera destul de repede in trafic, mai ales cand este aglomerat si toata lumea pare sa aiba o urgenta!

Berbec

Berbecul este nerabdator chiar si atunci cand nu are nicio problema, de aceea reactiile lui pot fi destul de exagerate atunci cand e blocat in trafic.

Va lua problema in propriile maini, legal sau nu. Lucrul bun este ca e constient ca se poate supara foarte rau atunci cand oamenii conduc prost sau prea incet. Asadar, va incerca sa isi creeze o atmosfera cat mai confortabila in masina, ascultand muzica preferata sau luand o mica gustare.

Taur

Taurul are multa rabdare, deci suficienta pentru a se calma si a se gandi la riscurile la care s-ar supune daca si-ar pierde cumpatul in timp ce conduce.

El ar putea fi ranit, ar putea rani pe altcineva, s-ar alege cu daune auto si cresterea ratelor de asigurare. Cu ce folos? Daca lucrurile ar degenera, Taurul s-ar putea confrunta cu inchisoarea, si-ar putea pierde locul de munca, familia sau chiar viata. Furia lui merita consecintele? Nu, este raspunsul lui!

Gemeni

Gemenii isi gestioneaza furia din traficul rutier concentrandu-se pe ceva pozitiv.

In loc sa se gandeasca la modalitati de a-i pune la punct pe ceilalti participanti la trafic, ei vor gasi ceva distractiv de facut pana ajung la destinatie. Ei sunt de parere ca orice e mai bine decat sa se enerveze in situatia data. Se calmeaza singuri si sunt capabili sa impiedice sa se intample ceva rau.

Rac

Racul este o persoana empatica si acest lucru intervine atunci cand se confrunta cu nebunia din trafic.

El se gandeste la cat de suparata sau ranita trebuie sa fie cealalta persoana de conduce asa cum o face. Racul incearca sa ii gaseasca oarecum o scuza. Sa-ti para rau pentru cineva e mai putin periculos decat sa vrei sa il sicanezi in trafic pentru a-i da o lectie. Compasiunea il calmeaza.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.