Criptomonedele pe intelesul tuturor. Marius Mora, co-fondatorul celei mai mari platforme de crypto exchange din Romania

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2021

Criptomonedele au fost ca un microb pentru Marius Mora, inca din 2015.

Dar nu ca ar fi vrut sa investeasca si ca faca rapid profit, ci mai degraba, era intrigat de ideea de a face business din ceva atat de nou pentru toata lumea.

Marius Mora a plecat de la munca de jos si primii bani i-a castigat „cu carca”, spune el, la carat saci cu grau. Insa a fost ambitios si a stiut tot timpul sa-si aleaga joburile care i-au facut placere. Asa a lucrat si prin televiziune, a vandut masini de lux in Craiova, a avut o firma de consultanta pe fonduri europene si chiar batea din usa in usa sa-si ofere serviciile de webdesigner companiilor din oras.

Evident ca a investit si el in criptomonede atunci cand a aflat de ele, evident ca si azi are investitii importante in acest domeniu si ii sfatuieste pe investitorii seriosi, nu pe gambleri sa profite de acest moment pentru a cumpara cripto. De ce? Pentru ca piata e in scadere si acum sunt cele mai bune oportunitati.

Dar, inainte de toate, haideti sa-i permitem sa ne tina un curs, pe care eu l-am intitulat: „criptomonedele pe intelesul tuturor”.

Iar mai apoi, te invit sa-i afli povestea de viata, suma unor experiente incredibile ce au putut cizela antretreprenorul de azi.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Arhiva personala.