Cum arata Ziua Indragostitilor perfecta pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
12 feb. 2021

Ziua internationala a iubirii se apropie si nu stii cum sa o sarbatoresti? Astrologia vine cu cateva idei geniale pentru a avea o zi a indragostitilor perfecta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Totul este despre experiente noi!

Berbecii sunt lideri innascuti. Nu au nevoie de o sarbatoare oficiala pentru a celebra dragostea. Se poate spune chiar ca sunt anti Ziua Indragostitilor, intr-un spirit de gluma, desigur. Ideea e ca tot ce-si doresc acesti oameni sunt experiente noi in defavoarea oricarui cadou traditional. Asadar, lasa cutiile de bomboane in forma de inima si du-i la o plimbare unde veti putea sa va bucurati impreuna de frumusetea naturii. Pentru Berbeci, nimic nu e mai bun decat asta!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Totul trebuie sa fie discret!

Taurul poate fi dependent din punct de vedere emotional. Cu siguranta acesta se va astepta la cadouri si bomboane de Ziua Indragostitilor. Si, din moment ce prefera intotdeauna lucrurile discrete, cea mai buna idee pentru aceasta zi speciala este sa se relaxeze cu partenerul la un film bun pe Netflix, cu o cutie de bomboane langa el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vor exact opusul a ceea ce arata!

Acesti fluturi sociali adora interactiunea cu ceilalti si merg frecvent in excursii prin oras. Intrerupe-i rutina cu o plimbare cu bicicleta sau o calatorie cu masina care poate fi extrem de romantica. Citeste printre randuri cu atentie. Daca Gemenii spun ca nu vor sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor, cel mai probabil este fix pe dos. Vor doar sa para ca nu le pasa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.