Cum fac zodiile fata unei despartiri. Care este cea mai puternica si care este cea mai slaba

1
De Cristina Tudor
16 ian. 2021

Descopera cum fac zodiile fata unei despartiri, care este cea mai puternica si care este cea mai slaba!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este cel mai pasional si mai feroce dintre zodii. E nerabdator sa sara intr-o relatie rapid si isi va iubi partenerul din toata inima. Acest lucru face ca despartirea sa fie grea.

Cu toate acestea, el crede ca totul se intampla dintr-un motiv. Nu va lasa acest lucru sa il tulbure, pentru ca stie ca oamenii vin si pleaca din viata sa cu un motiv.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Odata ce s-a implicat intr-o relatie, Taurul vrea sa lucrurile sa ramana la fel pentru totdeauna. Va incerca din rasputeri sa nu se schimbe nimic si nu va accepta refuzuri. E incapatanat si uneori isi lasa sentimentele sa preia controlul.

A crezut intotdeauna in dragoste si in existenta iubirii, iar cand aceasta se termina, ii va lua mult timp sa accepte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dintre toate semnele zodiacale, Gemenii fac cel mai bine fata unei despartiri. In loc sa ramana obsedati de trecut si de lucrurile pe care nu le mai pot controla, prefera sa-si planifice viitorul si sa se concentreze asupra lucrurilor care ii fac fericiti.

Cand vine vorba de relatii serioase, Gemenii pregera sa nu se implice intr-una. Au aceasta teama de a se indragosti si de a nu mai putea sa continue cu stilul de viata aventuros pe care l-au avut intotdeauna.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului ii place sa-si duca singur crucea. El priveste suferinta in dragoste ca pe o parte normala a vietii, lucru de care oamenii nu ar trebui sa fie obsedati. Chiar si atunci cand sufera cu adevarat, nu permite acestui lucru sa interfereze cu stilul sau de viata muncitor. Isi va mentine mintea concentrata asupra altor lucruri si, in cele din urma, va sterge totul cu buretele.

Oamenii s-ar putea sa-l priveasca drept o persoana fara sentimente si rece, dar adevarul este ca el este foarte orientat catre obiective si nu ii place ca viata personala sa-l impiedice cu ceva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.