Cum iti dai seama ca nu te-a uitat in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
22 feb. 2020

Orice femeie se simte insultata daca vede ca fostul partener trece mult prea repede peste despartirea lor. Asadar, afla cum sa-ti dai seama daca te-a uitat sau nu, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca nu te-a uitat, Berbecul se va implica intr-o multime de relatii, mult mai multe decat de obicei, dar nu va ramane cu nimeni intr-un final.

Berbecul este atras de aceasta goana la inceput, dar mai apoi va realiza ca ce a avut cu tine a fost special. Daca in timpul relatiei cu tine se intreba daca exista cineva care e mai bun decat tine, dupa despartire si numeroase relatii va ajunge la concluzia ca nu exista.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca nu te-a uitat, Taurul va regiza un intreg spectacol pentru ca toata lumea sa vada cat de buna e viata lui fara tine.

Conturile lui de social media vor fi curatate pentru a face loc noii sale vieti minunate. Va iesi destul de des in oras si va fi prezent la toate petrecerile anuntate. El spera ca toate aceste detalii te vor face sa devii geloasa si te vor determina sa te intorci in cele din urma la el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca nu te-a uitat, el iti va spune ca vrea sa ramaneti prieteni, dar are deja o multime de prieteni si, probabil, nu mai are nevoie.

El pur si simplu nu suporta gandul ca nu te va mai avea in viata lui. La inceput, te va chema la petreceri, apoi te va invita la cafea, astfel incat sa nu pierdeti legatura si sa va apropiati din nou.

Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca nu te-a uitat, Racul va gasi o multime de scuze pentru a ajunge la tine.

Chiar nu era necesar sa iti spuna ca profesorul lui de geografie din liceu a murit sau sa se prefaca ca este ingrijorat ca pisica ta ii simte lipsa. Mesajele lui pentru tine sunt atat de pline de emoji ciudate, incat habar nu ai ce incearca sa iti spuna. Stii ca incearca sa iti transmita ceva, dar totul este atat de confuz.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.