Cum iti dai seama daca e pregatit sa va mutati impreuna, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
8 iul. 2020

Este greu sa-ti dai seama daca este pregatit sau nu sa va mutati impreuna, insa zodia lui iti poate oferi unele indicii!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand un Berbec este gata sa se mute cu tine, vei sti dupa modul in care se imbraca.

El va incepe sa poarte o multime de haine confortabile in jurul tau atunci cand va relaxati si, probabil, chiar va ajunge sa poarte pijamale. Optimismul sau te va convinge ca mutatul impreuna este cea mai buna decizie pe care o puteti lua. De asemenea, va incepe sa isi petreaca tot mai des noptile alaturi de tine pentru ca uraste sa fii departe.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu siguranta vei sti cand un Taur este pregatit sa se mute cu tine, pentru ca va incepe sa gateasca mult.

El iti va pregati micul dejun, pranzul si cina. Ii place sa gateasca pentru tine si pentru el, iar acest lucru poate fi un indiciu ca e pregatit sa va mutati impreuna. Prin faptul ca gateste, el vrea sa-ti arate ca e gata sa faca urmatorul pas si ca asta este ceea ce te asteapta alaturi de el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul Gemeni este deschis cu acest gen de lucruri, pentru ca este foarte bun la comunicare.

Cand se va simti pregatit sa va mutati impreuna, va vorbi despre asta si va fi complet sincer cu tine. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta lui, deoarece va fi atat de deschis fata de tine incat nu va exista nicio urma de indoiala. Nu ii este teama sa discute, pentru ca isi doreste sa se asigure ca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Barbatul din zodia Rac isi va exprima intotdeauna sentimentele prin arta.

Cand se va simti pregatit sa va mutati impreuna, arta lui va vorbi de la sine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.