Cum ne afecteaza Jupiter retrograd. Este momentul sa punem capat suferintei

1
De Cristina Tudor
13 mai 2020

Jupiter este programat sa intre in semnul Capricornului pentru prima data in ultimii 12 ani.

Etapa de Jupiter retrograd dureaza intre 11 mai si 13 septembrie si este o perioada de recalibrare, de revizuire a sentimentelor si emotiilor si de luat decizii importante.

Jupiter isi petrece cea mai mare parte a timpului in retrograd. Asadar, suntem destul de obisnuiti cu retrogradul lui Jupiter si cu efectul sau. Insa pozitia lui in Capricorn aduce o noua dimensiune acesteui retrograd.

Jupiter ne va ajuta sa ne reorientam si sa ne reajustam punctul de vedere. Intrucat planeta este legata de abundenta, vom gasi multe usi si oportunitati frumoase care se vor deschide pentru noi.

Claritatea va rasari asupra noastra in timpul acestui retrograd. Ne va fi usor sa vedem si sa intelegem imaginea in ansamblu. Nu ne vom mai concentra pe detalii, ci pe lucrurile care vor conta cu adevarat. Pe masura ce incepem sa intelegem planul cel mare, indoielile din viata noastra vor deveni mult mai marunte si, pe parcurs, vor disparea, iar noi vom reusi sa ne punem ordine in ganduri si in minte.

Sub energia lui Jupiter, toata lumea trebuie sa incerce sa nu mai duca mai mult decat poate cara. De asemenea, trebuie sa ne amintim sa nu uitam care este scopul nostru real.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.