Cum sa ai liniste in cuplu, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 oct. 2020

Abilitatea de a mentine linistea este foarte importanta in orice relatie, mai ales atunci cand un mic dezacord se poate transforma intr-o problema majora.

Conflictele se inrautatesc adesea atunci cand nu ai grija sa te opresti la timp!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Persoanele nascute in zodia Berbec sunt foarte ocupate si stiu ca o discutie indelungata nu este utila in rezolvarea unui conflict.

Cu cat dureaza mai mult, cu atat discutia va deveni mai aprinsa. Astfel, sentimentele pot fi declansate si neintelegerile vor fi inevitabile. Berbecii prefera sa programeze o discutie si sa stabileasca o limita de timp pentru aceasta. Durata optima este de jumatate de ora. Daca este nevoie de mai mult, Berbecul este deschis sa o mai lungeasca putin.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un Taur furios nu este cineva cu care doresti sa porti o discutie.

Asa ca, pentru a evita agravarea situatiei, va avea nevoie de un moment sa se calmeze inainte de a purta o conversatie. Daca tot se va simti extrem de nervos, va lasa discutia pe altadata. Faptul ca se indeparteaza pentru a-si gestiona sentimentele poate ajuta la prevenirea unor reactii agresive.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Rezolvarea conflictelor de orice fel, dar mai ales in relatii, este superputerea Gemenilor.

Sunt dotati in ale comunicarii, asa ca sa mentina pacea in cuplu este ceva ce stiu sa faca instinctiv. Primul lucru pe care il vor face Gemenii este sa spuna ce gandesc sincer, dar fara rautate. Nu vor sa provoace nicio durere, vor doar sa spuna cum se simt si de unde li se trage.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.